09 aug

UPC TV storing (opgelost)

Momenteel ondervindt UPC problemen met het televisie signaal. Hierdoor kunnen UPC klanten problemen ervaren met hun tv. Online TV kijken via Horizon TV is wel mogelijk. UPC werkt momenteel aan de oplossing. Eindtijd is onbekend.

Update 16:35
Storing leek heel even opgelost, maar kwam direct weer terug. De kaart van traffic omtrent de storing laat goed zien, dat vooral Zuid-Holland getroffen is.

UPC TV storing (9 augustus 2014)

Update 17:00
UPC heeft aangegeven dat de verwachte eindtijd 18:00 uur is.

Update 18:50
De meeste UPC gebruikers lijken weer TV te hebben.

18 reacties op deze storing:

  1. Postcode 2651LP.
    Vanavond (10 aug) hele avond geen digitale TV.
    Voorgaande 2 dagen regelmatig problemen (pas TV na verscheidene malen UPC Horizon mediabox opnieuw te hebben gestart).
    UPC website en app melden dat er in mijn postcode gebied geen storing is! Waarom vind ik op die sites nergens een emailadres of telefoonnummer waarop je je actuele storing kunt melden!
    UPC jullie maken er een potje van…

  2. In Numansdorp de hele dag al geen tv en radio! Rond 14.00 was het opgelost, om 14.30 uur knalde alles weer uit! En de verwachte eindtijd veranderd steeds, eerst 17.00 uur, toen 18.00 uur en nu al 22.00 uur!! Belachelijk!! Zou fijn zijn als UPC iets meer info geeft omtrent dit gebeuren!!

  3. Zeeheldenbuurt Oud Beijerland ook al sinds vanochtend geen tv/radio via de Horizonbox. Internet wel maar ook geen telefoon. Moest e.e.a. vernemen via summiere berichtgeving UPC. Storing zou eerst rond 14:00 verholpen zijn nu verplaatst naar 18:00 ja hoor.

  4. Zojuist viel ook de modem offline en direct weer online (twee keer) nu lijkt dat weer te werken maar nog altijd geen TV

  5. In ‘s-Gravendeel ook al heel de dag geen TV en radio. Vanmiddag een uurtje. Heb gebeld en ze zeiden dat het rond 18:00 opgelost kon zijn.

  6. In Oud-Beijerland al heel de dag geen tv en radio. Waardeloos. Wanneer is het opgelost? Tik je je postcode in geven ze aan dat er geen storing bekent is.

  7. Het signaal in Hellevoetsluis is weg ,zat al tijden te knetteren maar via upc go op internet wel beeld :-))

  8. Postcode 3292ac storing van UPC T.V signaal.
    Al bijna de hele dag, UPC neemt klachten(klanten)alleen serieus als het abonnement moet worden betaald.
    Want hoe kan het dat er nu steeds melding komt dat er in mijn postcode gebied geen storing is?
    Via de telefoon alleen een bandje met een lul verhaal.
    Klanten service is iets anders UPC , wanneer gaan jullie dit begrijpen?

  9. Er is inderdaad nu voor de 2e keer weer een storing in Oud-Beijerland, postcode 3261 CJ terwijl UPC aangeeft dat er geen storing hier is.
    Graag reactie!!!!

  10. Ook internet lag op 8 en 9 augustus bij postcode 3261 eruit. Onbegrijpelijk dat er geen rechtstreeks meldpunt van upc is waar via een email adres storingen gemeld kunnen worden.

  11. Het is al vanaf vanmorgen 8.30. Om 13.38 was het over en een uur later was het weer raak!!! Hoe kan zoiets? Als je probeert het op te zoeken dan staat er op jullie site dat er GEEN storingen zijn en GEEN mededelingen!

Reageren is niet meer mogelijk.