20 reacties op deze storing:

  1. Nog steeds GEEN verbetering in Zoetermeer. Leek even goed te gaan maar het klapt er weer uit. Dank aan de buurman die het KPN lijntje met ons wilt delen !

  2. Ook hier al twee dagen frustatie met internet. Ik werk vanuit huis en heb mijn verbinding nodig voor mijn inkomsten maar volgens ziggo niks aan de hand. Buren ook last van uitval en hebben ook gebeld en weer was er niks aan de hand bij ziggo maar lag het allemaal aan de router. Heel toevallig dan dat er minimaal 3 routers van 3 verschillende mensen storing opleveren. Weer gebeld vanavond en nu pas zeggen ze dat er sprake is van een landelijke storing en dat het morgen opgelost moet zijn. Ik hoop het!

  3. Hier in het Oosten (wierden) is het al 2 dagen een drama met Ziggo, vliegt er iedere 5 minuten uit en volgens Ziggo is er geen storing!!

  4. Tip (ergens anders gelezen):
    Je kunt tijdelijk de DNS-servers van Google gebruiken.
    Primary: 8.8.8.8
    Secondary: 8.8.4.4

    Eventueel nog in commandprompt: ipconfig /flushdns

    Nu in ieder geval weer internet.

  5. Hier (Leiden) ook al twee dagen aan-uit-aan-uit. Nu kom ik al een kwartier helemaal het internet niet meer op.

  6. hier in zevenbergen ook last van storing. erg vetvelend. vreemd dat sommige sites wel werken en andere weer niet.

  7. In Zoetermeer ook al 2 dagen last hiervan. Onbegrijpelijk dat Ziggo helemaal niets hierover vermeld op hun website. Gelukkig hebben de buren KPN. We hebben nu een KPN WiFi backup en in geval van nood kunnen we gebruik maken van elkaars lijntje.

  8. Wij hebben er nu al 2 dagen last van deze storing en Ziggo meldt er niets over. Waardeloos…..

  9. Absoluut. Regio Den Haag sinds ongeveer 19:30. DNS servers van Ziggo zijn weliswaar bereikbaar, maar ze resolven helemaal niks.

  10. Hier hetzelfde klapt er constant uit sinds gisteravond
    Ook valt op dat bijv mail het wel blijft doen
    Regio Maastricht

  11. Zelfde verhaal hier.
    Afgelopen 2 dagen vliegt om de haverklap alles eruit. Tot nu toe kreeg ik m dmv reset weer aan de praat
    , maar nu lukt ook dat niet meer. Ik ben ondertussen ernstig onthand. Werk als vormgever vanuit huis en kan nu geen mail ontvangen of sturen. Ik MOET morgen spullen naar de drukker mailen ivm deadline, maar zie het somber in. O, en volgens ziggo helpdesk is er niets aan de hand. We zullen zien…

  12. Een lange tijd geen last meer gehad, sinds gister avond helaas weer begonnen. Soms zit er vijf minuten tussen en valt hij opnieuw uit, andere keren kan ik twintig minuten op internet.

  13. Vliegt er gemiddeld iedere 20 minuten uit. Soms werkt internet op de computer wel maar kan je via wifi niks

Reageren is niet meer mogelijk.