13 okt

E-mail storing

Als gevolg van een storing kunnen alle abonnees die gebruik maken van E-mail van Caiway, momenteel vertraging ondervinden en/of geen gebruik maken bij het zenden en ontvangen van E-mail

Er wordt gewerkt aan een oplossing

Update 14 Oktober 2016 van 09:30 uur
De storing aan de email diensten is nog steeds actief. De verwachte oplostijd is vandaag rond 12.00u.

Update 14 Oktober 2016 van 11:30 uur
De storing aan de email diensten is nog steeds actief. De verwachte oplostijd is momenteel onbekend.

Update 14 Oktober 2016 van 17:00 uur
De storing aan de email diensten is nog steeds actief. De verwachte oplostijd is momenteel nog steeds onbekend.

Update 14 Oktober 2016 van 20:30 uur
De e-mail afhandeling is op gang. Door de storing is er vertraging ontstaan in het ontvangen van e-mailberichten door klanten. Deze achterstand wordt geleidelijk ingelopen. We verwachten vanavond laat alles afgeleverd te hebben. Er is geen e-mail verloren gegaan.
Het gaat alleen om e-mailadressen eindigend op .nl (bijvoorbeeld [email protected]) en voor het ontvangen van e-mailberichten door de klant.
De e-mailadressen eindigend op .net (bijvoorbeeld [email protected]) vallen buiten de storing.

Update 15 Oktober 2016 van 10:00 uur

Door de eerder gemelde storing is er vertraging ontstaan in het ontvangen van e-mailberichten door klanten. De achterstand is inmiddels ingelopen.

Helaas zijn er wederom problemen opgetreden bij het tijdig afleveren van nieuwe e-mail. U kunt hierdoor een foutmelding krijgen bij het ophalen van nieuwe e-mail.

Dit is alleen in het geval van e-mailadressen eindigend op .nl (bijvoorbeeld: [email protected]). Op uw persoonlijke servicepagina Mijn Caiway kunt u extra e-mailadressen aanmaken. Deze eindigen op .net (bijvoorbeeld: [email protected]). Voor deze e-mailadressen geldt dat er geen problemen zijn in het ontvangen van e-mailberichten door de klant.

Update 15 Oktober 2016 van 16:30 uur

De situatie rondom de e-mail vertraging is onveranderd sinds de laatste update van 15 oktober 2016 10.00 uur.

Er wordt hard gewerkt aan de oplossing. Caiway benadrukt nogmaals, dat er geen e-mail verloren gaat.

Update 17 Oktober 2016 van 11:00 uur

Klanten met een @caiway.nl en @kabelfoon.nl e-mailadres ervaren sinds donderdag problemen met het ontvangen van e-mailberichten. De storing was vrijdagavond verholpen. Echter, is er een nieuw probleem ontstaan waardoor de aflevering van e-mailberichten nog steeds moeizaam verloopt. De exacte oorzaak hiervan is nog niet bekend. Samen met onze leverancier wordt er hard gewerkt aan een oplossing.

Op dit moment worden e-mailberichten op een gecontroleerde manier afgeleverd. Voor u betekent dat het binnenhalen van berichten veel trager gaat of dat u tijdelijk geen verbinding kunt maken met de server. We adviseren u om het dan een half uur later weer te proberen. Wij benadrukken dat er geen e-mailberichten verloren gaan.

Lees ook Top 3 beste zakelijke mail providers

2 reacties op deze storing:

  1. caiway, de mail begint binnen te sijpelen met een melding van bericht 29 van 3622 wordt ontvangen, krijg ik ht van heel nederland??????

  2. Wij hebben nog steeds niets en nu al 3 dagen, baal hier flink van, verwacht belangrijke email.

Reageren is niet meer mogelijk.