22 feb

Televisie storing T-Mobile & Online

In de loop van de dag is er een storing ontstaan op het televisie platform van T-Mobile en Online.nl. Hierdoor kunnen klanten van Online geen gebruik maken van de televisie dienstverlening. Je kan op dit moment dan ook een melding zien met S004 of K524.

T-Mobile heeft de storing inmiddels bevestigd en is met haar techneuten hard bezig de storing op te lossen. Er is vooralsnog geen oplostijd voor deze televisie storing afgegeven.

Update 22 februari 2023, 20:35

T-Mobile is in geheel getroffen door een storing op haar televisie platform, niet enkel Online.nl. Dus ook T-Mobile klanten kunnen boven genoemde problemen ervaren. Artikel aangepast. T-Mobile geeft aan dat de storing nog steeds gaande is en alle resources zijn ingezet, om de storing zo snel als mogelijk op te lossen.

In de tussentijd raadt de provider aan televisie te streamen door gebruik te maken van de T-Mobile TV-app (Apple TV, Chromecast of een ondersteunde mediabox).

Update 22 februari 2023, 23:10

De provider meldt dat de storing is opgelost. Alle zenders zijn weer normaal beschikbaar en er zou geen foutmelding meer zichtbaar moeten zijn.

3 reacties op deze storing:

Reageren is niet meer mogelijk.