07 apr

Storing in uw diensten van Tele2 in Oost-Nederland

Mogelijk ondervindt u een storing in uw diensten van Tele2 in Oost-Nederland, in de regio rond Zwolle, Deventer, Enschede, Den Bosch en Nijmegen. (betreft: TV, Radio en vaste Telefonie) Tele2 werkt er hard aan deze storing zo snel mogelijk op te lossen. We vragen uw geduld hiervoor. Excuses voor het ongemak.

25 reacties op deze storing:

 1. noch steets storingen de derde dag al wanneer houd het op geen TV lastig hoor gr uit rijssen

 2. Hier in Werkendam( Brabant) ook storing.
  Kan geen mail versturen of ontvagen.

 3. Ik heb nog steeds geen telefoon maar er is wel geld afgeschreven door Tele2.
  Dat kunnen ze dan weer wel!!! Maar even een mailtje retour is wel veel gevraagt????!!!

 4. Geen tv en telefoon op 10 – 4 21 uur Wanneer probleem opgelost ????
  Almelo en omgeving.

 5. Ik heb hier ook nog steeds last van!! Wanneer denken jullie deze storing op te gaan lossen? Dat zwarte schaap moet ff naar naar de telefooncentrale en wel NU!!!

 6. ik heb nooit storing met tele2, het duurt alleen 10min om alle zenders op tv langs te zappen ook leuk…..
  En nu storing, niemand weet hoe lang het duurt. Gelukkig hebben de buren onbeveiligd internet en zijn ze zo slim geen tele2 te gebruiken.

 7. de tv doet het nog altijd niet na 10 keer te resetten doet tele2 t nog niet. het is nu 8 april om 14.45

 8. Het is nu 22:48 en ik kan nog steeds niet bellen.Ik heb ook geen mailtje gehad van een van de medewerkers van klantenservice.Ik wil morgenvroeg toch echt mijn huisarts kunnen bellen!!!

 9. Lekker is dit allemaal, dit is mijn eerste dag bij tele2 televisie en dat beloofd niet veel goeds. Ik hoop dat alles snel verholpen wordt.

 10. Weer hetzelfde liedje zoals altijd. Heb al maanden storingen maar er wordt niets aan gedaan. Ja, je krijgt elke 2 a 3 dagen een telefoontje of de storing al is opgelost. Ze verwachte notabene dat je overdag niet hoeft te werken, want ze vragen telkens of je iets wilt testen samen met hun. Nou ik ik ben uitgetest, iedere keer die flutkabels verwisselen, modem resetten en ga zo maar door. Ze kunnen beter een nieuw modem sturen of een monteur. Ouwe rommel waar ze mee werken. Hoe lang is het al Tele2? Durven ze nog een Versatelmodem te sturen!

 11. en dan bel je de klantenservice en dan zeggen ze gebruik maar de scartkabel ipv de hdmi kabel. hoelang gaat dit nog duren. . vind het schandalig, nu al zoveel ellende gehad met tele2 tv

 12. Sinds wanneer behoren wij in het ZUIDEN van het land, tot Oos-Nederland. Geen tv, da’s niet zo mooi.

 13. Hoogvliet is echt het Westen. Denk toch dat het landelijk is …………………

  Wel internet, gelukkig.

  TV op zwart

 14. Ook in alphen aan den rijn alleen nederlandse zenders, heb sinds de overgang naar tele 2 nog NIET zoveel storingen gehad

 15. Ik kan met mijn mobiele telefoon de huisarts niet eens bellen,dus hoezo TV,radio en vaste telefonie!!!!!
  Geef dan ook aan via de telefoon dat er een storing is ipv de melding:” deze oproep is niet toegestaan,neem kontakt op met klantenservice.”
  Dan hoeven de klanten niet alles af te gaan om te kijken wat er aan de hand is.Klantenservice is ook niet te bereiken.

Reageren is niet meer mogelijk.