13 sep

Uitval UPC telefonie, internet en digitale televisie in Arnhem (postcodegebied 6841).

Uitval UPC telefonie, internet en digitale televisie in Arnhem (postcodegebied 6841). Maandag 13 september 2010 – 18:00 Sinds vanmiddag is er een storing op UPC telefonie, internet en digitale televisie in de genoemde postcodegebieden. UPC stelt alles in het werk om u zo snel mogelijk weer signaal te leveren. Zodra de werkzaamheden hiervoor afgerond zijn en u weer gebruik kunt maken van de UPC producten, melden wij dat op deze site. Wij bieden u onze excuses aan voor het ongemak. – – -, Uitval UPC telefonie, internet en digitale televisie in Arnhem (postcodegebied 6841).

2 reacties op deze storing:

  1. Ik heb geen tv (ook Rotterdam) sinds vanochtend. Op de site staat niks vermeld, heb met UPC gebeld (20 minuten in de wacht) en vervolgens kreeg ik te horen dat er een storing is en dat het 24 uur kan duren. Ik gaf aan dat het even op hun site vermeld moest worden…maar ik zie nog steeds niks (en nog stteds geen tv)!!!

  2. wij hebben nu geen internet, tv en telefonie in Rotterdam. Op de site staat geen melding van een storing maar als je het nummer belt krijg je bij alle opties de medling dat er een storing zit. Anderen ook last?

Reageren is niet meer mogelijk.