14 jul

Problemen Whatsapp

Op dit moment ondervindt Whatsapp problemen met haar systemen. Het is zodoende niet mogelijk te verbinden dan wel berichten te versturen/ontvangen. Afgelopen nacht was er ook een onderbreking van ongeveer 2 uur. Helaas gaat het nu weer mis.

Update (14:50, 14 juli 2011): de storing is opgelost. 

Update (17:30, 14 juli 2011): opnieuw problemen, wederom niet mogelijk om te verbinden of berichten te versturen/ontvangen.

Update (11:00, 15 juli 2011): de storing is vannacht rond 4 uur opgelost. Mocht je nog problemen hebben, installeer in ieder geval de laatste versie van Whatsapp op jouw telefoon.

108 reacties op deze storing:

  1. wordt egt helemaal gek ben ik blij dat hij het doet dan stopt hij er opeens weer mee:S

  2. Helaas hij deed het heel even maar nu niet meer. Op de iPhone is ie nu al een tijdje bezig om te verbinden.

  3. Check in ieder geval of je de laatste versie van de app op jouw telefoon hebt staan.

    Voor Android gebruiker: open Android market op jouw telefoon.
    Voor iPhone gebruiker: open App Store op jouw telefoon.

    Hij checkt dan automatisch of je de laatste versie erop hebt staan. Zo niet, dan krijg je hoogstwaarschijnlijk een notificatie van een update te zien.

  4. bij mij werkt hij alleen zonder wifi
    hoe kan dat dan?
    heeft daar nog iemand meer last van

  5. Bij mij doet ie t ook nog steeds niet, heb het rode viekantje er al de hele avond staan :p Klopt het als er weer verbinding is dat alle berichtjes automatisch heen en weer verstuurd worden ook die wat naar mij gestuurd zijn?

  6. Hier werkt het nog niet, had hem al via de site een update gegeven. Nu igg wel smileys.

    • Dat klopt niet! Dat denken veel mensen, maar dat is niet waar! 1 vinkje betekent dat het is verzonden van jou telefoon, 2 vinkjes betekent dat het is aangekomen bij de ontvanger. Wilt niet zeggen dat hij/zij het ook heeft gelezen.

  7. Jaa alle berichten.die ze sturen en.niet aan komen.. Die krijg je binnen zodra je weer verbinding hebt…. 100 mooie geluidjes dus haha! Doettie het bij jullie al!? Ik word gek….

  8. mijn vrienden heb wel verbinding , als ik hopelijk dadelijk verbinding heb krijg ik mijn berichten dan toch die ze eerder verstuurd hebben

  9. maar waarom hebben mijn vrienden daar geen last van
    ik heb nog geen verbinding

  10. Ik ben op vakantie…. Dan is het eventjes wat goedkoper om te whatsappen met je vriendin dan bellen…….

  11. Hij doet t met vlagen.. zo irritant! Mis het geluidje van dat ik een berichtje heb 🙁

  12. Hoezo verslaafd aan de wapp haha!! Maar hij moet wel snel weer doen te lang zonder je verslaving maakt je gek!!! Arggggg

  13. Ja arno jij kunt wel commentaar geven maar waarom zit je dan op deze pagina te kijken
    jij zit ook te wachten en bent benieuwd wanneer het opgelost is

  14. Hier ook nog niet gefixt hoor, maar ook niet zo gek als het wereldwijd is, zal wel een “major server platliggen” Hahahaha…. en ik lees het nu pas! En ik maar uren lang whatsapp wissen… herinstalleren….. “huh doet het nog nie ech nie”…. Maar ja kan gebeuren he!? Lastig: zeker. Klagen: Kun je niet echt voor 2,50 per jaar en een eerste jaar voor noppes, nada, niets! Toch? ….. We wachten even geduldig af 🙂

Reageren is niet meer mogelijk.