25 okt

Caiway e-mail en website storing

Caiway ondervindt momenteel storing aan haar e-mail dienstverlening. Ook de Caiway website is momenteel niet bereikbaar.

Hierdoor is niet momenteel niet mogelijk om gebruik te maken van diensten, welke via de Caiway website lopen. Ook Caiway e-mail is momenteel slecht tot niet bereikbaar.

Update 26 oktober 2016

De Caiway website werkt inmiddels weer normaal. De e-mail storing duurt nog voort en betreft het traag ontvangen van e-mail. Caiway heeft inmiddels een bericht vrijgegeven hoe de provider dit gaat oplossen.

Lees ook: Top 3 beste zakelijke e-mail providers

2 reacties op deze storing:

  1. echt niet te pruimen dat de email problemen nu nog niet opgelost zijn afgelopen maandag kon ik een paar mailtjes versturen…….sinds gisteren kan ik weer helemaal niets wat email betreft ik verwacht een paar belangrijke mailtjes nee dus!
    nu krijg ik steeds de fout melding dat m,n email account opnieuw aangemaakt moet worden hoezo? mijn email account is al vele jaren ,t zelfde en nu klopt ,t opeens niet meer!!!!!

  2. Tjonge jonge wat duurt dat lang voor dat die email problemen zijn opgelost. Email is de vervanger van post.nl maar dan moet het wel werken. Nu al 14 dagen problemen en o,0 communicatie naar de klanten. Krijg je als compensatie eenmalig Feijenoord-Ajax. Heb je wat aan als je al een abonnement op Eredividie live hebt.

Reageren is niet meer mogelijk.