08 sep

Grote storing Caiway/Delta netwerk

In de loop van de ochtend is er een storing ontstaan in het netwerk van Caiway en Delta. Het gaat zowel om het COAX kabelnetwerk als het glasvezelnetwerk. Hierdoor kunnen gebruikers van het netwerk storing ondervinden met vrijwel alle diensten.

Caiway heeft de storing reeds bevestigd en zegt hard te werken aan een oplossing. Oplostijd is vooralsnog nog onbekend.

Update 8 september 2022, 12:15

De storing lijkt inmiddels te zijn opgelost en alle diensten zijn weer beschikbaar.

Ondervindt je nog steeds problemen? Herstart het modem en/of router door de stekker 30 seconde uit het stopcontact te halen en vervolgens weer erin, om de apparatuur volledig opnieuw op te laten starten.

8 reacties op deze storing:

 1. Zaterdag 21.00 uur nog steeds internetstoring in Schiedam. Derde dag op rij.
  Storing al meerdere dagen gemeld via Whatsapp en chat. Telefoon onbereikbaar door wachttijd van 60 minuten. Kan sowieso niet bellen met vaste lijn, die doet het niet.
  Men wist van niets. Pas na twee dagen werd eindelijk toegegeven dat er storing was. Alle be-/ge-troffen modems moeten handmatig opnieuw een “sessie” krijgen, werd gezegd . Tijdsduur werd niet genoemd.
  Naar Caiway winkel geweest. Beklaagd over het gebrek aan communicatie. Website zegt nog steeds geen storing. Men vond mij storend met deze opmerking, in een overigens lege winkel?? Sinds donderdag geen internet dat is pas storend, was mijn reactie. Ik heb ze een prettige dag gewenst en ben weggegaan.

 2. inmiddels zaterdag 10 sept. 19:40 en nog steeds geen tv op de kabel in uithoorn. Caiway uiteraard niet meer te bereiken vanaf 16:00 uur.
  enige vorm van informatie is op hun eigen website niet te vinden.

 3. Schiedam nog steeds wegvallende internetverbinding. Op de site van Caiway staat dat er momenteel geen storingen zijn, grapjassen.

Reageren is niet meer mogelijk.