05 mrt

KPN storing meerdere regio’s

KPN lijkt momenteel problemen te hebben op haar netwerk. Vermoedelijk gaat het om DNS problemen. Mocht u problemen ondervinden, vermeldt het hieronder als reactie.

Update 1:  problemen lijken verder te gaan dan DNS problemen. Nog geen reactie zichtbaar van KPN.

Update 2: het lijkt er meer op te wijzen, dat een bepaalde router binnen het KPN netwerk niet meer goed functioneert en daardoor zogenaamde ‘packet loss‘ genereert.

346 reacties op deze storing:

  1. Nou dit is de 4de dag dat we hier in Nieuw-Amsterdam geen internet hebben.
    Kpn zegt ligt aan de modem (we hadden er 2) vandaag nieuwe modem gekregen maar ook die werkt niet want er is geen dsl verbinden en dan durft kpn nog te zeggen ook MISSCHIEN komt er een monteur langs, ja hallo wat hebben we aan misschien.
    Service is echt knudde.

  2. Omgeving Rotterdam ook sinds vorige week zeer traag. Verbinding wordt constant verbroken. Foutmelding in router o.a. ATM en PPoE niet verbonden. Pingen naar diverse IP-adressen en websites geeft packet loss als resultaat.

    Eerst dachten we dat de verbinding slecht was door bouwwerkzaamheden. Een lijnmeting gaf aan dat er niks mis is met de lijn (500m van wijkcentrale).

    Ik ga vanavond even de alternatieve dns-adressen proberen..

  3. Vanaf zaterdag 5 maart problemen met internet in omgeving IJmuiden. Pagina’s laden langzaam of helemaal niet. Downloaden gaat met de halve snelheid. Word er een beetje treurig van. Wanneer gaat dit opgelost worden.

  4. Hier in Zuid Holland Zuid ook nog steeds last van pagina’s die niet of gedeeltelijk laden (alleen tekst, geen afbeeldingen). Storingsoverzicht doet het bijv. wel weer goed net zoals google en twitter vaak ook wel. De rest eigenlijk gewoon bijna niet. Beetje jammer dat KPN op de twitter het volgende aangeeft:

    Landelijke #storing traag of niet ladende internetpagina’s #opgelost #KPN

    Het is al vanaf zaterdag een rotzooi met het internet en er is nog helemaal niks opgelost KPN!!

  5. Ik word er gek van, afbeeldingen op sites worden niet of tergend langzaam geladen,
    tna lang wachten komt dan de melding dat de website niet kan worden weergegeven.
    Ik heb gisteren met KPN gebeld, ze zeiden dat er een DNS storing is waar aan gewerkt wordt, maar wanneer een en ander opgelost is kunnen ze niet zeggen

Reageren is niet meer mogelijk.