05 mrt

KPN storing meerdere regio’s

KPN lijkt momenteel problemen te hebben op haar netwerk. Vermoedelijk gaat het om DNS problemen. Mocht u problemen ondervinden, vermeldt het hieronder als reactie.

Update 1:  problemen lijken verder te gaan dan DNS problemen. Nog geen reactie zichtbaar van KPN.

Update 2: het lijkt er meer op te wijzen, dat een bepaalde router binnen het KPN netwerk niet meer goed functioneert en daardoor zogenaamde ‘packet loss‘ genereert.

346 reacties op deze storing:

  1. De ergste storingen lijken voorbij. Ondanks dat we op een noodverbinding zitten ( kabel werd een jaar geleden met baggeren vernield) is alles weer bereikbaar. Het is wel traag ( maar we weten al een jaar niet anders) maar het werkt.

  2. Wederom storingen in de verbinding Spijkenisse Akkers.
    Dit blijft maar door gaan. wanneer krijgen wij een ongestorde verbinding voor ons geld.

  3. Hen Kpn internet op me telefoon maar daar gebeurt sinds gister niks. Hij laad geen enkele pagina! Zijn er ook mensen die problemen hebben met KPN digitenne? Sinds vanochtend kan ik nog alleen ned1,2,3 en rtv noord holland kijken!!!!!

  4. vanochtend nog prima internet, sinds twee uur vanmiddag niets meer. Regio zwolle. Enige mogelijkheid is nu via internet op mobiel… 🙁

  5. ik heb normaal gesproken vodafone, maar bij mijn netwerk van me mobiel staat nu nl kpn. en ik heb geen netwerk verbinding?? SOS.
    wat moet ik doen?

  6. en wederom is het vandaag mis met internet dag 5 achtereen volgens. bel kpn niet mensen je betaald je blauw voor het telefoontje en krijgt allemaal belachelijke opdrachten om uit te voeren. kpn medewerkers mogen in eerste instantie niet aangeven dat er een storing is!!!!!!

  7. Hoi,

    Sinds een week of vier een zeer traag internet van KPN.
    Ipv 40Mb verbinding, nu nog net geen 7Mb.

    Kpn gebeld, en die adviseren me mijn kabel Isra punt naar modem in te korten
    en van modem met UTP kabels naar de pc’s verder te gaan. ( Het heeft al jaren goed gewerkt,) Ik mijn huis overhoop halen omdat KPN zei dat het vermoedelijk aan mijn bedrading lag. :-(((

  8. regio amstelveen sinds gisteren problemen met internet. telefoon werk helemaal niet meer, geeft continue een ingesprektoon. duurt voort tot op dit moment (zo 6 mrt 11.00 uur), internet werkt wel weer. telefonisch onbereikbaar voor meer dan 24 uur….!! ongehoord

  9. Ik had al een idee dat het aan de DNS servers lag, alleen thuis (KPN) had ik er last van. Vervolgens ping ik naar servers en gaat de helft van de pakketjes verloren.
    Ik dacht dat mijn router oververhit was geworden of zo, maar het blijkt dus een netwerkprobleem te zijn.

  10. Ont-zeeeeet-teeeeeend traaaahaaaaag,
    Na een week geen internet gehad te hebben vanmwege defect modem, gisteren de nieuwe geinstalleerd. Er is weer internet…maar dat is alles. HEEL TRAAG. HEEL IRRITANT.

  11. Echt balen dit!

    In jaren geen lange storing gehad en nu al een dag.
    Eerst denk je dat je zelf iets fout hebt gedaan of dat de kinderen weer wat hebben misdaan uiteindelijk storing bij KPN Grrrrrrrrrr.
    Heeft hoplijk niks met het glasezelerhaal te maken hoop ik!

  12. Zondagmorgen. Koffie erbij en nu kan ik zeker wel alle websites weer bezoeken na een dag doffe ellende……..Helaas, keep dreaming, het is nog steeds een en al ellende met de verbindingen. Gister een dag niets kunnen doen, dacht het vandaag in te kunnen halen maar helaas………gggggrrrrrrr

  13. Sedert gisterenmorgen problemen… Gisteren tegen de avond ging het even goed maar daarna begon het weer,. Vanochtend…idem dito. Meneer KPN ga eens aan Uw werk of houdt U zondagsrust,.

  14. Sinds gisteren problemen met internet, pagina’s laden zeer moeizaam, en als ze al laden zijn ze soms nauwelijks leesbaar.

  15. Al sinds vrijdagavond tot nu nog steeds zeer traag tot geen verbinding.
    Beetje jammer dit.

  16. Sinds enkele dagen al slechte verbinding met internet via KPN.
    Email en nieuwsgroepen blijven 100% werken.
    Bellen met KPN helpdesk brengt niets…
    Modem resetten, stekker eruit etc… Ethernet kabel te lang etc…

    Geleuter.

    Er is meer aan de hand.
    KPN heeft onlangs toch een internetknooppunt opgekocht?

    • Dan heb je geluk als het bij jou al wel werkt. hier in Overijssel is het nog steeds behelpen

  17. Vergat nog te vermelden dat het in Baarn ook prijs is. Krijgen we ons geld terug???

  18. Zelfs op mijn iPhone 4 middels wifi werkt internet erg traag! Bij de volgende storing gooi ik ook digitenne eruit en ga wel naar andere provider. Toevallig in het weekend weer.

  19. Hier in Gorinchem, hopeloos pagina’s worden niet geladen en een berichtje van Hetnet, KPN, ho maar, denk dat ze te druk zijn met reclame maken ….

  20. Nou sinds ongeveer half 5 vanmiddag problemen en werkt alleen maar slechter op het moment… klote zooi..

  21. Storing; de afgelopen 5-6 dagen komen we regelmatig tegen dat we sites niet kunnen openen. Soms bij de 4e poging ineens wel. Modem/router gereset maar dat maakt niets uit.

    • Hier al meer dan een week dit soort problemen, ligt volgens KPN aan mijn modem, ik heb inmiddels een nieuw modem ontvangen en dit geeft wel verbetering.

  22. Heb een 8 MB verbinding krijg maar 3,05 MB telkens binnen. Dit is zonder storing.
    Hebben jullie dat ook ??????

  23. Het lijkt ook in H’sluis opgelost te zijn!
    Vanmorgen is zoonlief vanuit Duitsland meer dan een uur bezig geweest om te proberen het probleem op te lossen via CrossLoop. Dat mocht dus niet baten. Ik was wel blij dat het niet aan mijn pc lag maar leuk is anders!

Reageren is niet meer mogelijk.