23 aug

storing Whatsapp

Vanmiddag hebben Whatsapp gebruikers last kunnen ondervinden met het systeem. Door de storing was het niet mogelijk te verbinden met de systemen van Whatsapp, waardoor berichten verzenden/ontvangen ook niet mogelijk was. De storing lijkt inmiddels te zijn verholpen.

update (23 augustus 2011, 21:40): Whatsapp doet het wel, maar de service kwakkelt nog behoorlijk. Op dit moment lijkt het in ieder geval richting volledig herstel te gaan. Let op: het kan voorkomen dat berichten, welke eerder op de avond gestuurd zijn, niet zijn aangekomen. Hou hier rekening mee!

update (23 augustus 2011, 23:20): Systemen lijken nu weer naar behoren te werken.

66 reacties op deze storing:

  1. Ik kan wel ontvangen maar niks versturen, ik kan niet op: stuur, klikken.
    Weet iemand waar dit aan ligt?

  2. Nou hier niet in rotterdam krijg dat stomme rode klokje eerder op de avond ongveer 2uur geleden deed ie het wel even en nu is ie weer dood!HINDERLIJK!

  3. Jaa, bij mij is dat ook.. Maar krijg wel berichten terug, echter op dit moment is mn wa weer dood..

  4. Bij mij doet tie t weer. Ben benieuwd voor hoelang. Volgens mij is hun server door de toenemende populariteit te beperkt. Gebruik whatsapp bijna 2 jaar en de laatste 4 maanden is t vaak raak. Eerst nooit problemen mee gehad!

  5. Storing is er nog ben al sinds 19:00 bezig, word er n beetje knetter van, heel jammer dat dit vaker gebeurt.

  6. Hoe lang willen ze deze storing laten duren? Zit al meer dan 2 uur zonder whatsapp, mag wel eens wat aan gedaan worden! Is het alleen nederland of heeft het buitenland er ook last van?

  7. Alle grote telecom en internet leveranciers hebben de handen in 1 geslagen, het boycotten van Whatsapp is begonnen…..

Reageren is niet meer mogelijk.