23 aug

storing Whatsapp

Vanmiddag hebben Whatsapp gebruikers last kunnen ondervinden met het systeem. Door de storing was het niet mogelijk te verbinden met de systemen van Whatsapp, waardoor berichten verzenden/ontvangen ook niet mogelijk was. De storing lijkt inmiddels te zijn verholpen.

update (23 augustus 2011, 21:40): Whatsapp doet het wel, maar de service kwakkelt nog behoorlijk. Op dit moment lijkt het in ieder geval richting volledig herstel te gaan. Let op: het kan voorkomen dat berichten, welke eerder op de avond gestuurd zijn, niet zijn aangekomen. Hou hier rekening mee!

update (23 augustus 2011, 23:20): Systemen lijken nu weer naar behoren te werken.

66 reacties op deze storing:

  1. denken jullie dat het plaatselijk is?? Hahaha Whatsapp is gewoon uit de lucht heb ik zojuist gelezen op internet.. Waarschijnlijk door hackers tenminste dat denken ze.. Hoppa over op de sms!!!!

  2. Bij mij in Reuver, limurg ook nog steeds storing!!! Waardeloos, is iedere 2 weken raak de laatste tijd!

  3. In vlaardingen werkt whatsapp ook nog steeds niet 🙁 wil met mijn vriend in het buitenland chatten!

  4. In vlaardingen werkt whatsapp ook nog steeds niet 🙁 wil met mijn vriend in het buitenland chatten!

  5. Hier in Gorinchem ook nog steeds storing (Vodafone). Doet soms ineens even en dan weer helemaal nix. Behoorlijk irritant (toch een beetje verslaafd…???)

  6. Hier in Zwolle ook nog steeds storing. Net kwam er wel iets door, maar nu is er nog steeds geen verbinding mogelijk. De iPhone blijft maar verbinden, maar zonder resultaat.

  7. Nog steeds een storing in Almere op het moment!
    Had net wel 1 groen vinkje maar niet aangekomen. En daarna direct weer een rood klokje. Al sinds 19:15 nu.

Reageren is niet meer mogelijk.