18 sep

Hotmail storing

Op dit moment ondervindt Hotmail storing aan haar systemen. De storing is in de loop van de middag ontstaan. Hierdoor is het voor Hotmail gebruikers beperkt tot niet mogelijk om gebruik te maken van e-mail.

Ook zakelijke gebruikers met Office365 (Server) kunnen problemen ervaren met de connectie richting Microsoft services. Dit lijkt deels al hersteld, maar ook hier worden nog problemen gemeld.

De storing geldt zowel via de site als via de apps en is wereldwijd van toepassing. De oplostijd is vooralsnog onbekend.

Lees ook Top 3 beste zakelijke mail providers

65 reacties op deze storing:

 1. Kom nog steeds mijn email niet in. Is al 3 dagen nu! Wanneer kan ik eindelijk een oplossing verwachten??
  Zegt nog steeds dat email of wachtwoord fout is..

 2. Vanaf vanmorgen geen mail meer ontvangen. Tot vanavond 22.08 uur. Waar is de mail van de hele dag gebleven??

 3. De mail die eerder in mijn concepten bleef hangen, is nu verzonden, dus dat lijkt opgelost. Geen mail ontvangen nog, maar weet ook niet of er mail naar mij is verzonden.

 4. Nu kan ik wel mail versturen maar ontvang nog niks terwijl ik zeker weet dat er vanmiddag mail naar mij gestuurd is. Hebben jullie dat ook???

  • Ja heb ik ook. Heb nu wel twee mailtjes ontvangen welke vanmiddag verstuurd zijn. (Eentje rond 12.00 en de andere rond 17.00 verstuurd). Maar ik verwacht meer mail en die heb ik nog niet. Versturen lukt me wel.

 5. Ik zit ook op belangrijke mail te wachten,alles wat je verstuurt komt bij concepten.Maar er waren al eerder problemen deze week,sommige mensen hadden alles in het Zweeds of Portugees,dus alles is in de war.
  Hoop snel opgelost,want dit is een ramp.En als dit overal ter wereld is,kan het wel heeeeeeeeel lang gaan duren.

 6. sinds vanmorgen 09.05 ontvang ik helemaal niks meer…. en verwacht gezien ik ga verhuizen erg belangrijke emails en kan dit er niet bij gebruiken

 7. ik krijg ook geen mail binnen…ik hoop dat het snel opgelost is, ik verwacht nog een belangrijke mail…

 8. Ik kan ook geen mail versturen en ontvang ook geen mail. Wel lekker rustig zo haha.
  Hoop wel dat het snel opgelost is

 9. storing sinds 10.15. benieuwd hoe lang het gaat duren. kan dit niets met hackers van doen hebben?

Reageren is niet meer mogelijk.