18 sep

Hotmail storing

Op dit moment ondervindt Hotmail storing aan haar systemen. De storing is in de loop van de middag ontstaan. Hierdoor is het voor Hotmail gebruikers beperkt tot niet mogelijk om gebruik te maken van e-mail.

Ook zakelijke gebruikers met Office365 (Server) kunnen problemen ervaren met de connectie richting Microsoft services. Dit lijkt deels al hersteld, maar ook hier worden nog problemen gemeld.

De storing geldt zowel via de site als via de apps en is wereldwijd van toepassing. De oplostijd is vooralsnog onbekend.

Lees ook Top 3 beste zakelijke mail providers

65 reacties op deze storing:

  1. Gratis email service gebruiken voor je belangrijke email.. goedkoop is duurkoop zeurpieten. Trouwens bijna nooit problemen met hotmail.. Kan gebeuren

  2. Heb morgen een uitvaart te verzorgen maar kan nu niets met email
    Kan toch niet een uitvaart verzetten oplossing is zeer noodzakelijk

  3. Zouden de emails die je in principe vandaag ontvangen zou hebben nog wel ontvangen worden of mis je dadelijk het een en ander?

  4. Hoop maar dat het snel opgelost wordt…
    mijn school en werk liggen nu op het spel..
    Ik heb belangrijke mails verstuurd (deze kan ik dan ook nergens terug vinden hopelijk worden ze als het weer werkt vanzelf verstuurd???)

  5. Ook ik heb helaas last van deze storing sinds vanmorgen. Schrik er wel van dat het wereldwijd blijkt te zijn 😨 ook mijn berichten blijven in concepten staan.

  6. Lekker dit zeg! De hele dag al geen inkomende en uitgaande mail. Heel handig nu ik middenin sollicitatieprocedures zit!

  7. Heeft iemand enig idee hoelang dit gaat duren? Ik heb een uitnodiging toegezonden gekregen voor een bijeenkomst morgen, maar nu heb ik helaas geen informatie ontvangen die ik nodig heb!

  8. Mensen hou eens op met klagen, we leven nu eenmaal in het tijdperk van de technologie en ook dan kan er wel eens iets fout gaan. Vervelend maar hoe deden we dit vroeger dan? Misschien de telefoon pakken als je belangrijke berichten ontvangt?

  9. Balen…Ik kan de hele dag al geen emails verzenden en ontvangen. Hoop dat het snel in orde komt.

  10. Ik ontvang vanaf vanmorgen 11uur geen Hotmail meer en krijg ook niets verstuurd. Duurt wel erg lang (het is nu inmiddels 16u29)en Microsoft zwijgt natuurlijk weer.

  11. De storing is in de loop van de middag ontstaan, wordt hier boven geschreven. Dacht het niet, want ik kan al vanaf 10.30 uur niets meer versturen en krijg ook niets binnen. Verzenden berichten blijven in de map concepten staan. Hopen dat die als de storing eindelijk eens is opgelost wel worden verstuurd. Hoelang gaat dit nog duren. Dit kan toch niet dat wel al de hele dag niets kunnen ontvangen en versturen.

  12. ik heb ook een storing..kom er niet goed op..blijft steeds hangen. vandaag 18 sept 2017. vervelend hoop het is snel opgelost

  13. Wat een armoede, al mijn email ligt er al sedert 10 uur uit. Wat een amateurs dat dit zolang moet duren ! Maar ook dat het überhaupt plaatsvindt….

  14. Ik heb inderdaad sinds ongeveer 10.30 vanochtend op 18 sept probleem met verzenden en waarschijnlijk ook met ontvangen van email

Reageren is niet meer mogelijk.