07 jun

Landelijke TV storing (opgelost)

Het lijkt erop dat Tele2 problemen ondervindt met haar televisie dienstverlening. Bent u Tele2 gebruiker en ondervindt u momenteel last van storing? Meldt dan hieronder welke problemen u ervaart en in welke regio u zit.

(reacties stromen momenteel binnen, herlaadt de pagina voor nieuwe reacties)

update 7 juni 2102, 20:30
Zoals de titel zegt, gaat om een landelijke TV storing bij Tele2. De provider is op de hoogte van de problemen. Eindtijd is onbekend.

update 7 juni 2102, 21:00
Ook mobiel lijkt vanuit de reacties hier en daar problemen te ondervinden.

update 7 juni 2102, 21:03
Nu.nl meldt dat het landelijke politienummer (0900-8844) ook niet bereikbaar is. Detail hierbij is, dat het politienummer door Tele2 wordt verzorgd. Zo mogelijk zijn er dus ook problemen met het telefoonnetwerk van Tele2.

update 7 juni 2102,  23:00
De storing werd veroorzaakt door een stroomstoring bij Stedin in Rotterdam. De storing is inmiddels verholpen volgens Tele2 en alle diensten zouden weer naar behoren moeten werken. De storing ontstond rond 19:30.

update 8 juni 2012, 17:30

De verklaring van Tele2.

Hieronder hebben wij beschreven wat er is gebeurd.
Gisteravond werd de regio Rotterdam om 19.15u getroffen door een stroomstoring. De storing heeft ook een belangrijke netwerklocatie van Tele2 geraakt, waardoor al onze diensten donderdagavond enkele uren problemen hebben ondervonden. Onze noodstroomvoorziening op de locatie is in werking getreden, deze kon echter niet voorkomen dat onze service tussen half acht en ongeveer kwart over tien in delen van het land werd onderbroken. Er is met man en macht gewerkt om alle diensten zo snel mogelijk weer actief te krijgen. Onze technici zijn direct naar de plek toegegaan waar de stroomstoring de problemen heeft veroorzaakt en op ons hoofdkantoor is direct een team van specialisten bij elkaar gekomen om de herstelwerkzaamheden te coördineren.

Rond 22.15u donderdagavond waren de meeste diensten, waaronder televisie, mobiel en dataverkeer weer hersteld. De overige diensten zijn in de loop van de nacht weer geactiveerd.Inmiddels zien wij nergens in het Tele2 netwerk meer problemen die zijn veroorzaakt door de stroomstoring. Uiteraard blijven wij dit vandaag extra goed in de gaten houden.

377 reacties op deze storing:

  1. Wij geen tv in Waddinxveen uitzending gemist doet het heel even en dan loopt hij vast. Over het algemeen stottert Tele2 zo ie Zo !! Ben niet te vreden heef mij maar de kabel weer hoor!

  2. Geen vaste telefoon en tv nu, internet valt ook steeds weg en ook steeds die problemen met mijn mobiel. Alles van tele2. Helaas. Misschien aan risicospreiding gaan doen? Bij Leiden, Zuid-Holland.

  3. Regio dordrecht geen tv en internet valt de hele tijd weg. wil je tele2 bellen zijn ze nergens te bereiken.. en als ze wel te bereiken zijn mag je nog 1 euro per minuut betalen ook. Ik wil zsm mijn contract opzeggen, heb nog nooit zoveel problemen met mijn internet en tv gehad sinds ik tele2 heb!!!

  4. Geen verbinding (tv en internet) eerder op de avond klapperende verbinding sinds ongeveer 30 min helemaal down. Locatie den haag

  5. de tv doet wet weer eens een keer niet, wordt er een beetje moe van, elke keer problemen. hoe kan ik mijn contract opzeggen bij tele2????

  6. Mijn mobiel neemt geen gesprekken aan en kan geen sms/gesprek voeren.
    Succes en groet,
    Joost

  7. Al vanaf 19:00 continu uitval van zowel tv als internet.

    Regio denhaag (2533ve)

  8. In begin van de avond viel alles uit zoals Internet Bellen en Televisie dat was bij ons in de wijk s’Graveland Capelle aan den IJssel PC 2901 KJ bij alle gebruikers de telefoon en internet zijn nu hersteld maar de TV’s werken nu om 10.00 uur nog niet goed de beelden staan stil en vallen daarne volledig uit i.v.m. geen signaal

  9. Beste mensen,
    Wie ondervind op dit moment een storing van tele 2 in Rotterdam.

  10. Dit is ECHT vervelend! vanaf 19u géén internet en géén tv!! en dan moeten we reacties hier plaatsen terwijl we geen internet hebben?

    ik heb spijt dat ik tele2 heb!

  11. ik heb geen telefoonlijn meer (lijn is dood) en ook internet deed het ongeveer 15 minuten niet.) dat werk weer (2145 uur)
    helaas heb ik nog steeds geen televisie, was hele avond storing, bevroren beeld dus maar film uitgekozen. dat beeld staat al geruime tijd nu ook stil.
    heel vervelend.
    hoop snel opgelost.

  12. al vanaf ong. 19.30uur geen telefoon, televisie/ internet en mobiel doen niets via tele2 Alphen aan den Rijn !!!
    Waarom staat er dan geen storing op het beeldscherm ??? Ben van alles aan het uitproberen !!!!

    Nog steeds doet NIETS het ! Ook mijn prepad mobiel van tele 2 niet ! Zeer lastig !!!

    Hoe lang gaat dit nog duren ??????? Met vriendelijke groet uit Alphen aan den Rijn ZUID HOLLAND

  13. Ik kan niet bellen met mijn mobiel na andere mobiele of vaste nummers.
    ik heb klantenservice geprobeerd te bellen van tele2 deze kan ik ook niet bellen.
    Hoelang gaat dit nog duren..

  14. Mijn televisie doet het al de hele avond niet, en soms eventjes wel.
    Ik woon in delft.

  15. zowel met onze vaste en mobiele telefoon kunnen we al ruim 2 uur niet bellen. Hoop dat het zo snel mogelijk opgelost is daar wij deze telefoons zakelijk gebruiken.

  16. Momenteel, 7 juni 2012 om 22.04 uur heb ik al ruim een half uur last van storing in die zin dat ik helemaal geen beeld en geluid op televisie heb

  17. Landelijke storing bij Tele2 als gevolg van stroomstoring in datacentrum te Rotterdam. Noodstroomvoorziening niet aangeslagen. Men probeert alles nu weer te herstarten, maar dit kan nog wel even duren.

    Tele2 mobiel lijkt weer te werken overigens, maar verbindingen vallen hier en daar telkens uit om later weer terug te komen voor korte tijd.

    • mobiel doet het ook nog steeds niet en huis telefoon + t.v. ook niet duurt wel erg lang !

  18. Heb ook problemen (regio Rotterdam). Begon met internet problemen, maar die waren na ongeveer een kwartier weer opgelost. Maar TV doet nu (22.00) nog steeds moeilijk… Zucht.

Reageren is niet meer mogelijk.