07 jun

Landelijke TV storing (opgelost)

Het lijkt erop dat Tele2 problemen ondervindt met haar televisie dienstverlening. Bent u Tele2 gebruiker en ondervindt u momenteel last van storing? Meldt dan hieronder welke problemen u ervaart en in welke regio u zit.

(reacties stromen momenteel binnen, herlaadt de pagina voor nieuwe reacties)

update 7 juni 2102, 20:30
Zoals de titel zegt, gaat om een landelijke TV storing bij Tele2. De provider is op de hoogte van de problemen. Eindtijd is onbekend.

update 7 juni 2102, 21:00
Ook mobiel lijkt vanuit de reacties hier en daar problemen te ondervinden.

update 7 juni 2102, 21:03
Nu.nl meldt dat het landelijke politienummer (0900-8844) ook niet bereikbaar is. Detail hierbij is, dat het politienummer door Tele2 wordt verzorgd. Zo mogelijk zijn er dus ook problemen met het telefoonnetwerk van Tele2.

update 7 juni 2102,  23:00
De storing werd veroorzaakt door een stroomstoring bij Stedin in Rotterdam. De storing is inmiddels verholpen volgens Tele2 en alle diensten zouden weer naar behoren moeten werken. De storing ontstond rond 19:30.

update 8 juni 2012, 17:30

De verklaring van Tele2.

Hieronder hebben wij beschreven wat er is gebeurd.
Gisteravond werd de regio Rotterdam om 19.15u getroffen door een stroomstoring. De storing heeft ook een belangrijke netwerklocatie van Tele2 geraakt, waardoor al onze diensten donderdagavond enkele uren problemen hebben ondervonden. Onze noodstroomvoorziening op de locatie is in werking getreden, deze kon echter niet voorkomen dat onze service tussen half acht en ongeveer kwart over tien in delen van het land werd onderbroken. Er is met man en macht gewerkt om alle diensten zo snel mogelijk weer actief te krijgen. Onze technici zijn direct naar de plek toegegaan waar de stroomstoring de problemen heeft veroorzaakt en op ons hoofdkantoor is direct een team van specialisten bij elkaar gekomen om de herstelwerkzaamheden te coördineren.

Rond 22.15u donderdagavond waren de meeste diensten, waaronder televisie, mobiel en dataverkeer weer hersteld. De overige diensten zijn in de loop van de nacht weer geactiveerd.Inmiddels zien wij nergens in het Tele2 netwerk meer problemen die zijn veroorzaakt door de stroomstoring. Uiteraard blijven wij dit vandaag extra goed in de gaten houden.

377 reacties op deze storing:

  1. al sinds donderdag avond geen tv, gister konden we dan eindelijk een uurtje kijken en beeld valt WEER WEG!!!!ook vandaag weer geen tv , leuk hoor zo voor de voetbal.
    Je zal maar mensen hebben uitgenodigd om te komen kijken , kan je nu dus iedereen teleurstellen , en daar betaal je dan voor??
    Al 3dagen proberen iemand te bereiken op de klantenservice , telefoon word gewoonweg NIET BEANTWOORD! ik vind het ronduit schandalig en verwacht dan ook een compensatie van Tele2!
    regio Middelburg!

  2. Sinds gisteren al geen internet en tv, wel bellen.Lampje “inet”blijft rood branden bij me ouders. Enne TELE2 gebeld voor hun , en na veeeel minuten bellen en uitleg kwam het antwoord. Ik weet het niet, afwachten. Wel in overleg de harde reset gedaan maar niks!!!!….dus afwachten….me ouders al gezegt dat ze naar telfort moeten gaan….heb ik ook…ennneee nooit problemen daar.!

  3. Ook hier in Alphen aan den rijn weer geen TV
    Hopelijk is het voor vanavond 18:00 verholpen!
    Waarom hebben we nu zo vaak een storing?normaal nooit zoveel last van.
    Heb toevallig net mijn abonnement verlengd,maar heb nog 7 dagen bedenktijd………………………………………………!
    We wachten maar weer af.

  4. donderdag geen verbinding tv ,vrijdag niet en nu vandaag zaterdag ook niet
    wordt er niet goed van vindt het niet meer leuk een keer kan gebeuren maar gebeurd de laatste tijd wel heel erg vaak.
    groetjes carla uit den haag

    • Weer eens geen tv dankzij Tele 2. Hier in Rotterdam alles op zwart en krijg steeds de melding dat het modem niet goed aangesloten is, maar alles is goed aangesloten. Misschien een goed idee voor tele2 om het ongemak voor de klanten eens te compenseren met wat gratis films.

  5. Geen enkel signaal tv, doet niets ook niet na resetten. Overigens is de klanten service ook niet te bereiken.

    Den Haag bezuidenhout

  6. Hier ook vanaf vanmorgen geen tv,
    moet geen regelmaat gaan worden
    regio vlaardingen

  7. Ik heb momenteel geen tv signaal. Gisterenochtend ook niet, maar gisterenmiddag en avond weer wel. Nu weer geen signaal. Regio Den Haag.

  8. Ik heb geen problemen met TV, maar met mobiel internet. Deze werkt nl helemaal niet in de regio Almelo.

  9. Het beeld van de tv blijft af en toe hangen.
    Internetsnelheid is 1/10e van normale snelheid.

  10. Wij hebben momenteel geen internet en geen televisie .
    Henk Besouw
    Horst , Limburg

  11. Sinds gisteravond (07/06/2012) totaal geen signaal meer op de router.

    lampjes van de dsl zowel line blijven uit.

    het lijkt erop of er helemaal niets binnen komt.

  12. Mijn tele2 router maakt geen verbinding meer met de provider lijkt het.:
    ik krijg geen 4 groene brandende lampjes, maar twee groen en één rood
    alles “ligt plat” => internet niet beschikbaar, telefoon niet beschikbaar. tv niet gecontroleerd, maar verwacht ook daar geen beschikbaarheid (logisch)

  13. Goedemorgen, in Utrecht postcode 3523 HW kunnen we nog steeds geen gebruik maken van het internet en de telefoon.

    Kunnen jullie aangeven of dit nog juist is, of zijn de problemen daar al opgelost?

    Met vriendelijke groet,
    van Zanten en van Nes

  14. Wij hebben nog steeds geen TV sinds gisteravond, we wonen in Leidschendam en dat K.T blijft maar aangeven dat er geen netwerkverbinding is!

  15. Toch niet weer hè? Nou was her opgelost gisteravond laat en nu weer hetzelfde probleem.lekker stabiel allemaal,mag ik zo overstappen of moet ik mijn contact uitdienen van Nog 5maanden? Heb al 7 maanden iedere keer ellende

  16. Het is een ramp bij Tele 2 nu al 2 weken ellende met inkomende mail en versturen van mail!
    Slechte dienstverlening, er zitten mensen die geen antwoorden geven op je vragen, ben erg teleurgesteld in Tele 2 ben van plan over te gaan naar een ander!

  17. ik zit in dordrecht en heb geen telefoonaansluiting
    klopt dit?
    wanneer wordt dit opgelost?
    graag p.o. reactie
    bvd

  18. Sinds gisteravond geen televisie, internet en telefoon. Vanmorgen nog steeds niks.

  19. Televisie loopt vast, het kastje gaat zelfs niet uit. Al paar keer de stekker eruit gehaald, zonder succes. @hellevoetsluis

  20. Er word gezegd dat alle storingen opgelost zijn maar ik heb nog steeds geen tv wel internet…..outlook doet het ook al een paar dagen niet??

  21. Mobiel weer bereikbaar.. maar de rest ligt nog steeds eruit… Rotterdam ijsselmonde

  22. Televisie storing Tele2. Loopt vast wanner er van menu veranderd wordt. Bijvoorbeeld naar “gemist”. Alles blijft hangen en er gebeurt helemaal nix meer…….

  23. update:23.00 storing is verholpen nou hier in gouda merk ik er nog niks van!!!

  24. hier ook nog steeds geen tv en telefoon ligt er ook nog steeds uit leuk hoor zo,n alles in 1 pakket maar je heb gelijk niks meer en tele2 is ook al de hele avond niet bereikbaar en al een week problemen met e-mail nee gaat goed daar!!!
    omg.gouda

  25. onze tv geeft alleen maar zwart beeld
    we wonen in Ede.

    gisteren midddag al een keer storing gehad…

    • is opgelost!

      boel gereset!!

      (beetje jammer dat je alles zelf meot resetten)

  26. Sorry dit is mijn tweede mail maar wij wonen in deurne n.br.
    en kunnen niet bellen ook gesprekstoon meteen,
    Wij bellen via tele 2

    • Probleem is hier opgelost…..
      Eindelijk….. Pfffffffffffff…………

    • Bedankt voor tip, heb al div. keren stekker eruit gehad van het kastje van de televisie, maar nog steeds niets geen beeld geen geluid ! ? telefoon thuis doet het inmiddels wel . Nog TIPS ??? Met vriendelijke groet .
      Alphen aan den Rijn, begon zo ong. om 19.20 uur

    • Televisie via tele 2 doet het nog steeds niet, in Alphen aan den Rijn . Hoe lang gaat dit nog duren ?????? Vr. Groet Alphen aan den Rijn. TIPS ????

      • YES !! t.v. begint het net weer te doen en hoop dat het goed blijft gaan . Vriendelijke Groet Alphen aan den Rijn en voor iedereen alvast welterusten en Gezond weer op !

  27. 7 juni 2012
    De telefoon verbinding ligt er de hele avond al uit. Bij bellen krijg je continu een in gesprekstoon. We bellen via Tele 2 en wonen in regio Doetinchem

Reageren is niet meer mogelijk.