21 sep

Stroomstoring Leiden

Door een stroomstoring in Leiden is netwerk apparatuur in een straatkast uitgevallen na het leeglopen van de UPS. Er is een noodaggregaat onderweg ETA: 4:45 uur

Update 21 september 2020, 04:15

Sinds 04:10 is onze netwerkapparatuur weer bereikbaar en lijkt de stroomstoring van netbeheerder Liander verholpen te zijn.

02 sep

Netwerkproblemen Zeewolde

begintijd 03:11 – eindtijd 07:00

Twee netwerk nodes Eurofiber down n.a.v. stroom gerelateerde problemen. Engineer reeds onderweg voor onderzoek / herstel. Verwachte aankomsttijd monteur is 04:00.

Update 2 September 2020, 05:39

Engineer is onsite met stroomgenerator. Hij zag al gelijk dat er geen inkomende stroom was op locatie. Vervolgens netbeheerder Liander gechecked, en zij bevestigen op hun website dat er inderdaad een stroomstoring speelt. Verwachte oplostijd is 07:00.

28 jan

Stroomstoring Hattem

begintijd rond 20:30
eindtijd 22:45 (verwacht)

Vanavond is een groot deel van Hattem getroffen door een stroomstoring meldt Liander.  Enkele honderden huishoudens zitten momenteel zonder stroom in de regio.

Stroomstoring gebied

Hattem Zuid (o.a. Hoopjesweg, Azaleastraat en Burgemeester Moslaan) en een gedeelte van de binnenstad (o.a. Tinneplein, Vliegenstijg en Nieuweweg) zijn getroffen door deze stroomstoring.

Update 20:45

Liander meldt dat men aan de oplossing werkt voor de 876 getroffen klanten. Monteur is onderweg.

De verwachte eindtijd is 22:45.

17 jan

Stroomstoring Amsterdam

Begintijd rond 04:00
Eindtijd rond 09:00

Amsterdam is vanochtend getroffen door een grote stroomstoring. Hierdoor hebben grote delen van Amsterdam zonder elektriciteit gezeten.

De huidige impact is nog onduidelijk. Wel is duidelijk dat vele last hebben van haperende of beperkte verbinding. Ook mobiele telefonie en mobiel internet is getroffen door de storing door uitval van masten.

Inmiddels zijn de meeste netwerken hersteld, maar Lees meer

27 mrt

Grote stroomstoring Noord-Holland

Zoals meerdere storingen hier vanochtend eerder gemeld, hebben deze te maken met de grote stroomstoring in Noord-Holland. Onder andere is het datacenter van XS4ALL hierbij getroffen. De meeste datacenters en dergelijke in de regio zijn voorzien van aggregaten, om tijdelijk de stroomstoring op te vangen. Echter zijn sommige netwerkcomponenten daarbij uitgevallen, waardoor zaken alsnog onbereikbaar waren.

Ook zijn de mobiele netwerken van T-Mobile en Vodafone getroffen door de stroomstoring. Masten waren uitgevallen, waardoor bellen of mobiel internet niet meer mogelijk was. Hiervoor hoeft u niks te doen. De verbinding zal zich vanzelf herstellen.

Mocht u vaste internetverbinding na de stroomstoring niet of haperend werken, wacht eerst totdat de stroomvoorziening volledig is hersteld. Mocht in de loop van de dag/avond uw internet nog steeds niet hersteld zijn van de stroomstoring, herstart of reset in in ieder geval de modem/router.

29 aug

Stroomstoring Doetinchem (opgelost)

Zie alle actuele (stroom)storingen in Doetinchem

Delen van Doetinchem lijken momenteel zonder stroom te zitten. Heeft u momenteel ook last van een stroomstoring in Doetinchem? Laat hieronder een reactie achter.

Update 17:15
Netwerkbeheerder Liander is inmiddels op de hoogte. Verwachte oplostijd is 19:00.

Update 19:20
Deel van de spanning is hersteld. Resterend gedeelte van de oplossing wordt rond 20:30 verwacht.

Update 20:15
Storing is nu volledig opgelost.