10 mrt

Stroomstoring Apeldoorn

In de loop van de ochtend is er een stroomstoring ontstaan in een deel van Apeldoorn. Voornamelijk Apeldoorn-Zuid lijkt dit keer getroffenen te zijn. Hierdoor kunnen inwoners uitval ervaren met alle digitale dienstverlening (internet, telefonie, televisie).

Netwerkbeheerder Liander heeft de stroomstoring inmiddels bevestigd en is onderweg naar de getroffen locatie voor herstelwerkzaamheden. Geschatte oplostijd is afgegeven en staat nu op 09:45.

23 jan

Stroomstoring Urk

In de loop van de avond is er een stroomstoring ontstaan in Urk. Hierdoor kunnen inwoners uitval ervaren van alle digital diensten (internet, telefonie, televisie). Hoe de stroomstoring heeft kunnen ontstaan is nog niet bekend.

Netwerkbeheerder Liander heeft de stroomstoring inmiddels bevestigd. Een monteur is aangestuurd en onderweg naar de getroffen locatie. Men verwacht rond 21:15 de storing te hebben opgelost.

24 dec

Grote stroomstoring Haarlem

begintijd rond 23:00

eindtijd onbekend

Aan het eind van de avond is er een grote stroomstoring ontstaan in regio Haarlem. Tienduizenden aansluitingen zijn door deze storing getroffen en vele huishouden zitten zonder stroom. Ook een deel van Spaarnwoude en Bloemendaal zijn getroffen.

Grote stroomstoring Haarlem, map getroffen gebied
Grote stroomstoring Haarlem – getroffen gebied (bron: Liander)

De stroomstoring is ontstaan door een explosie in een 150kv onderstation in het stroomnetwerk in het gebied. Hulpdiensten ter plaatse geweest om de situatie onder controle te krijgen.

Lees meer
22 nov

Stroomstoring Lienden

begintijd 18:25

eindtijd 20:45 (verwacht)

In de loop van de avond is er een stroomstoring ontstaan in Lienden. Hierdoor kunnen bewoners uitval ervaren van alle digitale diensten (internet, telefoon). Ook televisie kan getroffen zijn als deze via het IP netwerk signaal verkrijgt.

Netwerkleverancier Liander heeft nog niet gereageerd op de stroomstoring. Oplostijd is daarom nog niet bekend.

Lees meer
10 nov

Stroomstoring Sneek

In de loop van de middag is er een stroomstoring ontstaan in Sneek. Hierdoor is een deel van Sneek zonder stroom komen te zitten met uitval van internet, telefonie en/of televisie als gevolg.

Liander heeft de stroomstoring reeds bevestigd en een monteur is onderweg naar de getroffen locatie. De netwerkbeheerder verwacht de storing rond 15:30 te hebben opgelost.

12 okt

Stroomstoring Hattem

In de loop van de ochtend is er een stroomstoring ontstaan in Hattem. Hierdoor kunnen inwoners uitval ervaren van vrijwel alle digitale diensten (internet, telefonie, televisie).

Netwerkbeheerder Liander heeft de stroomstoring bevestigd en monteurs zijn inmiddels ter plaatse om de storing te verhelpen. Eindtijd staat op 11:00 deze ochtend.

10 okt

Grote stroomstoring Heerde

In de loop van de ochtend is er een stroomstoring ontstaan in Heerde. De stroom is vrijwel in de gehele omgeving onderbroken. Hierdoor is er sprake van uitval van alle digitale diensten (internet, telefonie en/of televisie).

Netwerkbeheerder Liander heeft de storing inmiddels bevestigd en monteurs zijn ter plaatse om de stroomstoring te verhelpen. Oplostijd is vooralsnog onbekend.

Lees meer
17 sep

Stroomstoring Zeewolde

begintijd rond 15:50

eindtijd onbekend

In de loop van de middag is er een stroomstoring ontstaan in Zeewolde. Gebruikers kunnen hierdoor storing ervaren op internet, telefonie en televisie diensten (ongeacht provider). De exacte oorzaak van de storing is nog niet bekend.

Netwerkbeheerder Liander heeft de storing nog niet bevestigd. Oplostijd van de stroomstoring is nog onbekend.

Lees meer
20 feb

Stroomstoring Hattem

begintijd rond 15:00

eindtijd 17:00 (geschat)

In de loop van de middag is er een stroomstoring ontstaan in Hattem. hierdoor kunnen inwoners van het Gelderse dorp uitval van alle digitale diensten ervaren.

Netwerkbeheerder Liander heeft de storing inmiddels bevestigd en is onderweg om de stroomstoring op te lossen. Op dit moment is de geschatte eindtijd 17:00