22 nov

Stroomstoring Lienden

begintijd 18:25

eindtijd 20:45 (verwacht)

In de loop van de avond is er een stroomstoring ontstaan in Lienden. Hierdoor kunnen bewoners uitval ervaren van alle digitale diensten (internet, telefoon). Ook televisie kan getroffen zijn als deze via het IP netwerk signaal verkrijgt.

Netwerkleverancier Liander heeft nog niet gereageerd op de stroomstoring. Oplostijd is daarom nog niet bekend.

Lees meer
10 nov

Stroomstoring Sneek

In de loop van de middag is er een stroomstoring ontstaan in Sneek. Hierdoor is een deel van Sneek zonder stroom komen te zitten met uitval van internet, telefonie en/of televisie als gevolg.

Liander heeft de stroomstoring reeds bevestigd en een monteur is onderweg naar de getroffen locatie. De netwerkbeheerder verwacht de storing rond 15:30 te hebben opgelost.

12 okt

Stroomstoring Hattem

In de loop van de ochtend is er een stroomstoring ontstaan in Hattem. Hierdoor kunnen inwoners uitval ervaren van vrijwel alle digitale diensten (internet, telefonie, televisie).

Netwerkbeheerder Liander heeft de stroomstoring bevestigd en monteurs zijn inmiddels ter plaatse om de storing te verhelpen. Eindtijd staat op 11:00 deze ochtend.

10 okt

Grote stroomstoring Heerde

In de loop van de ochtend is er een stroomstoring ontstaan in Heerde. De stroom is vrijwel in de gehele omgeving onderbroken. Hierdoor is er sprake van uitval van alle digitale diensten (internet, telefonie en/of televisie).

Netwerkbeheerder Liander heeft de storing inmiddels bevestigd en monteurs zijn ter plaatse om de stroomstoring te verhelpen. Oplostijd is vooralsnog onbekend.

Lees meer
17 sep

Stroomstoring Zeewolde

begintijd rond 15:50

eindtijd onbekend

In de loop van de middag is er een stroomstoring ontstaan in Zeewolde. Gebruikers kunnen hierdoor storing ervaren op internet, telefonie en televisie diensten (ongeacht provider). De exacte oorzaak van de storing is nog niet bekend.

Netwerkbeheerder Liander heeft de storing nog niet bevestigd. Oplostijd van de stroomstoring is nog onbekend.

Lees meer
20 feb

Stroomstoring Hattem

begintijd rond 15:00

eindtijd 17:00 (geschat)

In de loop van de middag is er een stroomstoring ontstaan in Hattem. hierdoor kunnen inwoners van het Gelderse dorp uitval van alle digitale diensten ervaren.

Netwerkbeheerder Liander heeft de storing inmiddels bevestigd en is onderweg om de stroomstoring op te lossen. Op dit moment is de geschatte eindtijd 17:00

20 feb

Stroomstoring Heerde

begintijd rond 14:10

eindtijd rond middernacht

In de loop van de middag is er een stroomstoring ontstaan in Heerde. hierdoor kunnen inwoners van het dorp in Gelderland uitval van alle digitale diensten ervaren.

Netwerkbeheerder Liander heeft de storing inmiddels bevestigd en is onderweg om de stroomstoring op te lossen. Op dit moment is de geschatte eindtijd 16:15.

Update 20 februari 2022, 17:07

Lees meer
08 jan

Stroomstoring Apeldoorn

begintijd rond 21:00

eindtijd 23:00 (verwacht)

In de loop van de avond is een deel van Apeldoorn getroffen door een stroomstoring. Hierdoor kunnen aansluitingen problemen ondervinden met zowel internet, telefonie als televisie diensten. Oorzaak van de storing is nog niet bekend.

Netwerkbeheerder Liander heeft de storing inmiddels bevestigd en werkt hard aan de oplossing. Oplostijd wordt momenteel rond 23:00 verwacht.

19 okt

Grote stroomstoring Haarlem

Haarlem is richting het einde van de ochtend getroffen door een grote stroomstoring. Hierdoor zijn meer dan 10.000 aansluitingen getroffen, waaronder ook in het centrum. Zowel openbare als digitale voorzieningen zijn hierdoor plat gelegd. Grote delen zitten momenteel dan ook zonder internet, telefonie en televisie.

Liander is op de hoogte van de stroomstoring en doet er alles aan, om de storing zo snel als mogelijk op te lossen. Vooralsnog laat men weten de oplostijd te verwachten rond 13:45.

Lees meer
Storingsoverzicht - alle storingen, internet storingen