19 jul

02.08.2011: datacenter DCG – Blackbuildingtest

Op bovenvermelde datum zal in ons datacenter DCG de periodieke blackbuildingtest worden uitgevoerd. Tijdens deze test vindt geen onderbreking van de stroomvoorziening plaats.

Tijdens de maandelijkse blackbuildingtest wordt de netspanning uitgeschakeld en wordt zodoende het noodstroombedrijf getest. De test zal rond 12.00 uur starten, waarna enkele uren op de noodstroomaggregaten gedraaid zal worden. Rond 18.00 uur wordt er weer teruggeschakeld naar de netspanning.

Dit bericht zal worden geüpdatet nadat de tests zijn uitgevoerd.

12 jul

Storing aggregaat BIT-2BCD

Storing aggregaat BIT-2BCD
Bij de maandelijkse test van de noodstroomaggregaten is gebleken dat één van de aggregaten niet goed functioneert. Het betreft een probleem aan de koelvloeistofinstallatie.

De leverancier is ingeschakeld en wordt rond 10.45 uur verwacht. De twee correct werkende aggregaten leveren voldoende vermogen om het datacenter van noodstroom te voorzien. De noodstroominstallatie is qua aggregaten echter niet redundant totdat de storing verholpen is.

Mocht u vragen hebben over deze storing neem dan contact op met onze afdeling Customer Care via telefoonnummer 0318-648688 of via emailadres [email protected].