17 sep

Caiway glasvezel onderhoud in Almelo en meerdere regio’s

In de nacht van 17-09-2014 op 18-09-2014 vinden er tussen 01:00 uur uur en 06:00 uur werkzaamheden in Markelo, Diepenheim, Goor, Oldenzaal, Tubbergen, Westerhaar en Almelo.

Tijdens deze werkzaamheden kan er een langdurige onderbreking optreden in de internet-, televisie- en telefoniesignaal via het glasvezelnetwerk van Caiway.

Onderbreking telefonie
Wij raden u aan een mobiele telefoon bij de hand te houden omdat de telefoonlijn van Caiway tijdens de werkzaamheden niet werkt. Dit houdt in dat u in spoedgevallen het alarmnummer 112 niet kunt bellen via uw vaste telefoon. U kunt ook via mijncaiway.nl voor deze dag een doorschakeling van uw vaste lijn naar uw mobiele telefoon plaatsen.

Kunt u na de storing alsnog geen gebruik maken van internet, televisie en/of telefonie? Probeer dan eerst het volgende:
– Heeft u geen internet en/of telefonie? Haal de stroom twee minuten van uw modem af en sluit deze daarna weer aan. Wacht vervolgens tot alle lampjes branden. Start uw computer opnieuw.
– Heeft u een Wifi-router? Haal ook deze tegelijkertijd met uw modem twee minuten van de stroom. Sluit eerst uw modem aan en wacht tot alle lampjes branden. Sluit daarna uw Wifi-router aan en start uw computer opnieuw.
– Werkt uw televisie niet goed? Haal de tv-ontvanger twee minuten van de stroom en sluit deze daarna weer aan.