07 apr

Onderhoud Previder Loadbalancers

Van woensdag 7 april 2021, 23:00 uur tot donderdag 8 april 2021, 01:00 voert Previder onderhoud uit aan de load balancers.
Gedurende dit onderhoud worden de load balancers voorzien van nieuwe updates.
Het is mogelijk dat er kortstondige onderbrekingen worden ervaren met de toegang tot het Previder Portal en/of de Previder Webmail tijdens overschakelen gedurende de uitvoering van de updates.

24 jan

Onderhoud aan loadbalancers en netwerk

Op donderdag 30 januari a.s. zullen wij tussen 0.00 en 6.00 uur het volgende onderhoud uitvoeren:

Wij zullen onze loadbalancers gaan voorzien van nieuwe software. Als eerste zullen wij de standby loadbalancer upgraden naar de nieuwe softwareversie. Als dit succesvol afgerond is zullen we deze actief maken en zal de andere loadbalancer geűpgradet worden. Het overschakelen tussen de standby en de actieve loadbalancer kan enkele korte onderbrekingen in loadbalanced diensten opleveren.

Tevens zullen wij een tweetal extra switches in het netwerk plaatsen en in twee colocatieswitches in BIT-2 zullen wij extra blades plaatsen. Wij verwachten dat beide handelingen geen onderbrekingen opleveren.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben naar aanleiding van dit onderhoud,
dan kunt u contact opnemen met de afdeling Customer Care via 0318 648
688 of via [email protected].

31 mei

[ Onderhoud ] Loadbalancer failover Segment 1

In de nacht van woensdag 6 op donderdag 7 juni zullen wij tussen 00:01 en 00:30 een geplande failover doen naar de andere loadbalancer op segment 1. Deze failover is nodig om een volgende stap tijdens het verhuizen van ons platform mogelijk te maken

De backupdatum voor dit onderhoud is een week later in de nacht van 13 op 14 juni.

 

14 jul

Onderhoud aan loadbalancers

Op woensdag 20 juli a.s. zullen wij tussen 0.00 en 2.00 uur onderhoud uitvoeren aan onze loadbalancers. Tijdens dit onderhoud zullen wij een aantal keren schakelen tussen de actieve en standby loadbalancer. We verwachten tijdens deze omschakeling geen onderbreking in loadbalanced
diensten.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben naar aanleiding van dit onderhoud, dan kunt u contact opnemen met onze afdeling Customer Care op 0318 648 688 of [email protected].