22 apr

Landelijke problemen Ethernet verbindingen

Momenteel hebben we een storing op onze apparatuur in een datacenter in Amsterdam. Hierop zijn verschillende (Ethernet) interconnecten aangesloten van verschillende service providers die landelijk verbindingen leveren. Eurofiber is in onderzoek. Verwachte hersteltijd: onbekend.

Update 22 april 2021, 15:32 uur

Op dit moment is het nog onduidelijk wat de oorzaak is. De field engineer is inmiddels onderweg. Oplostijd is vooralsnog niet bekend.

Lees meer
22 sep

Eurofiber ethernet storing Hilversum

Er zijn hardware-problemen geconstateerd in bovenstaande regio. Indien uw verbinding gebruik maakt van deze apparatuur zal uw verbinding op dit moment buiten gebruik zijn. Een Eurofiber storingsaannemer is onderweg naar de betreffende locatie om de situatie ter plaatse te onderzoeken en de verbindingen te herstellen. De verwachte oplostijd is op dit moment nog onbekend

Tijdlijn Eurofiber ethernet storing Hilversum Lees meer

06 feb

KPN – storing ethernet verbindingen

begintijd 08:45

KPN meldt dat KPN glasvezel, KPN ethernet en KPN WOK verbindingen vanochtend storing hebben kunnen ervaren. De onderbrekingen concentreren zich in Zuid-West Nederland. De verbindingen lijken op dit moment hersteld. Gebruikers met FttH-verbindingen kunnen nog incidenteel verminderde download snelheden ervaren. Men werkt nog aan de definitieve oplossing.