22 dec

Gratis email van eigen domein op Gmail

Gmail is de meest populair email service. Het kan echter zo zijn dat je naast jouw @gmail.com ook beschikt over een aantal internet domeinen. Wist je dat je alle email van al jouw eigen domein in een handomdraai ook via Gmail kan ontvangen en versturen? We geven hier een korte uitleg hoe je dat in een paar minuten geregeld hebt. Jouw eigen Gmail domein.

En het mooiste: het kan gratis!

Gratis email van eigen domein op Gmail

Deze stappen moet je nemen om direct jouw eigen email domein gratis in te stellen om te versturen en ontvangen via Gmail: Lees meer

22 okt

Gmail storing

Gmail heeft zojuist kortstondig te maken gehad met een storing. Hierdoor was Gmail niet via de browser of e-mail applicatie bereikbaar. Gmail is inmiddels weer bereikbaar, maar kan traag laden.

29 sep

Top 3 beste zakelijke mail providers

Mail providers. Het komt nog veel te vaak voor dat mensen door een provider storing soms dagen zonder e-mail zitten. Internet providers zijn vaak niet gespecialiseerd in het hosten van e-mail en is feitelijk een onderdeel van het gehele pakket. E-mail is echter zo belangrijk, dat het een bedrijf stil kan leggen. Orders die niet binnen komen, belangrijke mail blijft uit. Een goede e-mailprovider is dus geen overbodige luxe, maar waar vindt je deze? De beste drie (zakelijke) e-mailproviders volgens ons op een rij: Lees meer

12 jul

Problemen met Versatel en Zonnet e-mail **UPDATE**

Op dit moment kan je problemen ondervinden met je webmail. Het gaat hier om klanten met een @versatel of een @zonnet mailadres en je kunt tegen het volgende aan lopen:

@versatel lijkt @zonnet
Bij @versatel-mailadressen lijkt het of het mailadres eindigt op @zonnet. Dit probleem is enkel visueel. Mail komt wel gewoon aan op het juiste mailadres.

Bijlagen
Bijlagen worden wel ontvangen, maar je kunt de bijlage niet openen. Je ziet wel dat er een bijlage is meegestuurd, maar de bijlage is niet klikbaar.

Update: Het niet kunnen openen van bijlagen is inmiddels verholpen!

Gmail-mailtjes komen niet aan
Mailtjes verzonden vanuit een Gmail account komen niet of pas later aan op dit moment.

De problemen zijn bij ons in onderzoek en er wordt hard aan een oplossing gewerkt. Sorry voor het ongemak.

UPDATE 11 juli 2014 16:47 uur
Het probleem met de bijlagen is inmiddels verholpen. Aan de andere issues wordt nog hard gewerkt.

Update 14 juli 2014, 16:20 uur

Zoals aangekondigd verhuizen wij momenteel alle e-mailaccounts met @versatel.nl en @zonnet.nl van onze klanten naar een nieuw, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk uiterlijk. Daarbij verhuizen wij alle e-mails en mappen van de oude naar de nieuwe plek. We willen zorgvuldig te werk gaan en verplaatsen daarom niet alle e-mailaccounts tegelijkertijd.

Net als bij de verhuizing van je huis, hebben wij ook bij deze verhuizing een korte periode waarbij we even ’uit de dozen moeten leven’. Met andere woorden; het kan zijn dat je in de periode vanaf afgelopen donderdag tot aanstaande donderdag zo nu en dan problemen ondervindt met je webmail.

Wat kun je merken van de verhuizing?

Als je inlogt op je webmail lijkt het alsof je mailadres opeens is veranderd van @versatel.nl naar @zonnet.nl. Wees niet ongerust, je mailadres blijft gewoon hetzelfde en als je een mail verstuurt, gebeurt dit gewoon vanuit het bij jou bekende mailadres. Als je in de komende twee dagen een keer hebt ingelogd, zie je anderhalf uur later je vertrouwde mailadres weer gewoon in beeld staan (je hoeft hiervoor overigens niet ingelogd te blijven).

Bij het inloggen op je webmail is je mailbox nog helemaal leeg of zie je alleen de mails van de afgelopen zeven dagen. Ook hier hoef je je geen zorgen over te maken, de verhuizers zijn dan nog onderweg met jouw e-mailaccount. Uiterlijk donderdagochtend 17 juli a.s. zijn alle e-mailaccounts op de goede plek uitgepakt.

De afgelopen dagen waren er sommige mensen die meldden dat zij bijlagen niet konden openen of dat de mail die zij hadden verstuurd niet goed aankwam. Deze problemen hebben we inmiddels gelukkig allemaal kunnen oplossen.

**ZIE NIEUWSTE UPDATE HIER**

25 okt

[ Storing (update) ] Mailproblemen nog niet onder controle

Update 16:40: Helaas hebben we nog steeds geen oplossing voor de mailproblemen. We gaan door tot we een oplossing hebben. Op dit moment zijn we meerdere fileservers aan het opzetten in een ander segment, in de hoop daarmee de load te kunnen verdelen.

Update 16:05: We vermoeden dat onze webmail de oorzaak zou kunnen zijn van de hoge load. Om dit naar behoren te kunnen testen hebben wij de webmail voor onbepaalde tijd uitgezet. We raden u aan over te schakelen naar Gmail (of gebruik een mailclient).

Tip! Laat uw mail afhandelen door Gmail

Lees onder uitgebreide handleiding om per direct over te schakelen op Gmail: Mail via Gmail.

08 okt

E-mail – versturen van e-mail naar Hotmail e-mailadressen [07-10] opgelost

Starttijd:07-10-2011 08.30
Eindtijd:08-10-2011 15:00
Status:


Probleem:

Er zijn problemen met het versturen van e-mail naar hotmail en gmail e-mailadressen . De verstuurde e-mail kan soms niet worden afgeleverd en wordt naar de verzender retour gestuurd.

Met de volgende melding:

Mail delivery failed: returning message to sender.

De verantwoordelijk afdeling is bezig het probleem te verhelpen.

Gemeld: Solcon

Update 1: 10:30

Inmiddels verwachten wij dat we in de loop van deze dag de problemen opgelost te hebben. Het zou in enkele gevallen al mogelijk moeten zijn om naar deze emailadressen weer email te kunnen sturen.

Update 2: 12:20

Er wordt hard gewerkt aan een oplossing. Er zijn op dit moment nog problemen met het versturen van email naar hotmail e-mailadressen. 

Vanmiddag zullen we opnieuw een update geven.

update 3: 14:00

Nieuwe emailberichten worden weer afgeleverd. Reeds verzonden emails zullen nog hinder ondervonden doordat deze met enige vertraging afgeleverd zullen worden.

update 4: 1500

Emailverkeer weer normaal.

= Actueel –  = Niet actueel / Verholpen